Knippen als keerpunt

Ooit was de 29-jarige Ben Meulman een fanatieke voetbalsupporter die een potje knokken niet uit de weg ging. Tegenwoordig is hij een atypisch gezicht op de Zwolse golfbaan en staan klanten in de rij om door hem geknipt te worden. ,,Ik houd van mensen met een randje.”

Om met dat golfen te beginnen: mensen die hem niet kennen zullen deze hobby niet gauw achter hem zoeken, erkent de Zwollenaar met de getatoeëerde armen. ,,Ik kwam er op mijn zeventiende mee in aanraking tijdens een bedrijfsuitje pitch & putt en was gelijk verkocht. Ik heb toen les genomen, competitie gespeeld, maar ben er na een paar jaar door tijd -en geldgebrek mee gestopt. Het begon weer te kriebelen en sinds een jaar heb ik een sponsorlidmaatschap van golfclub Zwolle, ik speel daar een paar keer in de week.”

Lees hier het gehele artikel verder

Prev Zwolle 75 jaar geleden bevrijd
Next Het is veel meer dan een bijzaak

Comments are closed.

NO COPY !