Portfolio

Opdrachtgever: Ronald McDonald Huis Zwolle. Negen gastenkamers voorzien van fotowanden met foto’s van de stad Zwolle. Bijbehorend een informatie boek met daarin per gemaakte foto de achtergrond van de locatie.

Opdrachtgever: De Persgroep. Persfotografie voor diverse uitgaven. Specials en dagbladen.

Opdrachtgevers: BPD (Bouwfonds Property Development) en DLH vastgoed ontwikkeling. Reportagewerk sloop van de voormalige bankenlocatie aan de Melkmarkt te Zwolle en aansluitend de nieuwbouw van de Primark vestiging op deze locatie.

Opdrachtgever: KNMP. Fotografie magazine Pharmaceutisch Weekblad.

Opdrachtgever: BrugMedia. Pers- en reclamefotografie voor diverse huis- aan huis kranten, waaronder de Swollenaer, de Brug en de Stadskoerier.

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst. Fotoreportage nieuwbouw en renovatie gerechtsgebouw Zwolle inclusief een boekuitgave. Persberichten en interne fotografie.

Opdrachtgever: Gemeente Zwolle. Persberichten interne fotografie. Nationale viering Koningsdag 2016.

Opdrachtgever: Museum de Fundatie Zwolle. Reportage verbouwing- en uitbreidingswerkzaamheden inclusief boekuitgave. Persberichten en fotografie interngebruik tijdens openingen tentoonstellingen.

Opdrachtgever: Historisch centrum Overijssel. Fotoboek en expositie persfotografie jaar 2012. Samenwerkingsproject met persfotografen Frans Paalman en Harry ten Klooster.

Onder de titel ‘Open-luchtkunsten, Zwolle op z’n kop’ won ik in 2010 de Nederlandse Nieuwsblad Pers prijs. De jury kende de prijs toe voor de foto die ik maakte tijdens het Zwolse evenement Kunsten op Straat. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan vakfotografen die hun ingezonden werk in opdracht van lokale media hebben gemaakt.