Jarig op bevrijdingsdag

Zwollenaar Jan van der Linden is 75 jaar geworden op de dag dat we 75 jaar vrijheid vieren.
De oud-postmedewerker en viert dat als geportretteerde op ‘75 jaar Vrijheid’-postzegels. Van der Linden werkte zelf meer dan 40 jaar voor de post. ”Ik weet het naadje van de kous. Vroeger, bij het stempelen van de zegels, vroegen we ons voor de grap wel eens af of de koningin al hoofdpijn zou krijgen van die klap van de stempel iedere keer. En zo zegt mijn vrouw nu wel eens ‘pas maar op dat ze je niet aan het achterhoofd likken, nu je foto op de zegel staat’. Het is heel bijzonder voor me dat ik op een zegel mag staan. Dat had ik echt nooit verwacht, maar toepasselijker had het niet gekund. Het voelt haast als een soort kroon op mijn werk bij de post. Een prachtige toevoeging aan mijn verzameling.”

Lees hier verder, artikel door Mirna Wiggers

Prev Knippen als keerpunt
Next Buurt schiet te hulp na enorme brand Kamperzeedijk

Comments are closed.

NO COPY !