Hoogste punt nieuwbouw Isala

Na een bouwtijd van slechts negen maanden bereikte het bouwconsortium TDE het hoogste punt van de nieuwbouw Isala Meppel en Noorderboog. Van oudsher is het bereiken van het hoogste punt tijdens de bouw een moment om feestelijk aandacht aan te geven. Geheel in die traditie, werd het hoogste punt ’digitaal’ gevierd en ontvingen de 250 bouwplaatsmedewerkers een traktatie. Daarnaast werd het hoogste punt gemarkeerd door het hijsen van de vlag door Erwin Duits, voorzitter Raad van Bestuur bij Noorderboog en Roel Venema, lid Raad van Bestuur bij Isala.

Erwin Duits: “Binnen een jaar bereikten we het hoogste punt, in een bijzonder jaar. Ik vind het geweldig om conform de huidige tijd symbolisch te vieren dat we het hoogste punt hebben bereikt. Niet alleen op de bouw, maar ook achter de schermen werken we hard om straks klaar te zijn voor de verhuizingen. Medewerkers van Noorderboog kunnen niet wachten om te starten in ons mooie nieuwe pand.”

Roel Venema: “Ik ben blij dat wij, met inachtneming van de coronamaatregelen, deze bijzondere mijlpaal samen kunnen vieren. Voor Isala was 2020 een jaar waarin alles anders liep. Gelukkig ging de bouw gewoon door en liggen wij op schema. Ik kan niet wachten tot volgend jaar wanneer het ziekenhuis echt klaar is.”

Prev Geslaagde actie Zwolse Balletjeshuis
Next Bussen krijgen tweede leven in het buitenland

Comments are closed.

NO COPY !